A community for Blockchain,
Artificial Intelligence and
Climate Change.

Start-up Blockheating

Blockchain

Wil jij of wilt jouw bedrijf aansluiten bij dit initiatief? Aarzel niet en neem contact met Lotte Loeber via lotte@smartclimateopportunities.com

Aan de achterkant van onze digitale revolutie, staan loodsen vol computers continu te draaien. De warmte die hierbij vrij komt, wordt in de meeste gevallen weggegooid. Tuinders stoken iedere dag gas om de planten van warmte te voorzien. Door deze partijen bij elkaar te brengen kan de warmte hergebruikt worden, waardoor een significante gasreductie kan worden behaald.

Start-up Blockheating ontwikkelt hiervoor mobile datacenters waarbij de warmte zinvol ingezet kan worden. Op het moment wordt er gewerkt naar een 100 kw pilot.

Voor de ontwikkeling van deze pilot is de juiste kennis aanwezig bij Blockheating. Echter is dit ook het moment om vooruit te kijken, daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Concreet zijn we op zoek naar HR en Legal ondersteuning.

Kortom:

Waar is er hulp bij nodig?

Het vinden van personeel en/of co-founders die Blockheating een stap verder kunnen brengen. Affiniteit met het thema duurzame energie / gebruik van restwarmte is een pre.

Terug naar de use cases